Server Hosting

Server Hosting

Helyezze el saját szerverét vagy béreljen egyet tőlunk!

  • MIDI Tower vagy Rack
  • 100 vagy 1000Mbps kapcsolat
  • Szünetmentes betáp
  • Korlátlan TB Havi forgalom
AKÁR
HAVI
11900Ft
Nézze meg csomagjainkat
http://www.infotechna.hu/wp-content/uploads/2012/09/dedicatedServer2.png
Korlátlan külföld

Korlátlan külföld

Csak nálunk!

  • 10GE optika a TeliaSonera globális hálózatához
  • 1GE optika az Real Time Network Orosz és globális hálózatához
  • 1GE optika a Budapest Internet Exchange-hez
http://www.infotechna.hu/wp-content/uploads/2017/04/content-banner.png

dom

Cégünk a .hu (magyar) domain végződés mellett több mint 700 domain végződés regisztrációját tudja vállalni..(eu, .com, .net, .org, stb) 
Minden nálunk regisztrált Domain névhez díjmentesen név szerver szollgáltatást biztosítunk! (ns1 & ns2) 
 A .hu domain név online megrendelése esetén is kötelező az igénylőlap kitöltése. Régi ügyfeleinknek megrendelés esetén megküldjük a kitöltött adatlapot.

 

 

.hu On-line Domain ellenőrzés

domain megrendelő letöltése

A többi esetében a domain regisztrálásához további feltételhez kötött, amennyiben az online megrendelőben nem találja azt a domain nevet, amit regisztrálni szeretne, kérjük, írjon a domain@infotechna.hu e-mail címre és tájékoztatjuk, a regisztrációs feltételekről.

dom_x

A tájékoztatás informatív jellegű, az árak a 2013. december 10 árfolyam alapján lettek megállapítva, és nem tartalmazzák az Áfa-t. Több domain név egyidejű megrendelése esetén egyedi árajánlat kérhető ügyfélszolgálatunkon (iroda@infotechna.hu)   Tájékoztató! A domain nevek regisztrációja / regisztráció hosszabbítása / egyéb domain névvel kapcsolatos ügyintézés díjfizetéshez köthető szolgáltatás mely díját az ügyfél a regisztrátornak / ügyintézőnek előre köteles megfizetni. A domain nevek (általános esetben) meghatározott időszakra kerülnek a delegálók használati jogába. A domain delegálók/használók a regisztrációs időszak lejárta előtt kérhetik a domain név hosszabbítását. Cégünk (regisztrátor/ügyintéző) igény esetén segít a domain nevek megtartásában – hosszabbítás ügyintézésében, de nem vállal semmiféle felelőséget, abban az esetben, ha a domain delegálójától bármilyen okból megvonják a domain név használati jogot, nem fizeti meg a hosszabbítás díját, vagy nem tájékoztassa cégünket az aktuális adatainak változásáról. Mivel a domain név regisztrációja megrendeléshez kötött, ezért kérjük, hogy amennyiben a domain nevet már nem kívánja tovább delegálni/használni arról írásban mondjon le.

LoadingRetrieving latest tweet...

Back to Top

2019 © Infotechna Ltd. All rights reserved. Minden jog fenntartva.Kövessen bennünket Twitteren, vagy Facebookon, ha értesülni szeretne az akcióinkról vagy hálózati problémákról.