Földrajzi elosztottság

Mivel szervereink földrajzilag több helyen találhatóak, így ügyfeleink adatainak és kiszolgálásának magasabb szintjét tudjuk biztosítani.

Redundáns hálózat

Egyes hálózati és kiszolgáló elemek meg vannak duplázva a rendelkezésre állás biztonságának további növelése érdekében.

 

Budapest BIX

    Ping & Trace Route 62.77.128.1 Download Speed test   A Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (MTA SZTAKI) a Magyar Tudományos Akadémia intézethálózatának tagja, az ország legnagyobb és legsikeresebb informatikai kutatóintézete. A XIII kerületben lévő Victor Hugo utaci épület Magyarorszég egyik legelső datacentere volt és itt a hazai internet gócpontja is, a BIX (Budapest Internet Exchange) ahol a komolyabb internet szolgáltatók össze vannak kapcsolva egymással és forgalmukat kicserélik, “peeringelnek”. Emelett a nagyobb külföldről érkező fénykábel gerincek is az épületben vannak, így számunkra itt minden rövid távon és gyorsan elérhető.

Budapest Zay Irodaház

5661     Ping & Trace Route Download Speed test  

Kansas City United States

    Ping & Trace Route us.silentpacket.com Download Speed test   Az Amerikai kolokációs helyünk Kansas City-ben, az Oak Tower épületben található. Itt futnak össze a főbb fénykábelek amelyek átszelik amerikát, és természetesen kitűnő redundáns áramellátással rendelkezik. A gépteremben szinte korlátlan hely és sávszélesség áll rendelkezésre, így szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Kansas City Minnesota államban helyezkedik el, és a központi fekvésének köszönhetően, mind a keleti, mind pedig a nyugati partról minimális késleltetéssel elérhető.  

   

LoadingRetrieving latest tweet...

Back to Top

2020 © Infotechna Ltd. All rights reserved. Minden jog fenntartva.Kövessen bennünket Twitteren, vagy Facebookon, ha értesülni szeretne az akcióinkról vagy hálózati problémákról.